Branches

Maak kennis met ons op andere vakgebieden. Voor een aantal branches en vakgebieden hebben wij een eigen website ontwikkeld. Hieronder het overzicht van deze sites.

Process Plaza

Bekijk onze uitgebreide verzameling procesmodellen en ga direct aan de slag met procesmanagement! De processen zijn ontwikkeld in samenwerking met gecertificeerde partners en klanten. Ze zijn beschikbaar voor onze BPM Software en kunnen helemaal aan uw wensen worden aangepast!

Woningcorporatie processen

Wij ondersteunen vele woningcorporaties bij het oplossen van problemen en het invullen van veranderingen, zoals op het gebied van ketensamenwerking, kostenbesparing, de regiecorporatie, lean en andere trends.

Bouw processen

Wij ondersteunen veel organisaties uit de bouwsector bij het oplossen van problemen en het in kaart brengen van hun processen.

Onderwijs processen

Draagvlak bij onderwijsinstellingen voor procesmanagement en het laten ‘leven’ van processen is cruciaal als veranderingen. Voor onderwijsinstellingen en studenten bieden wij samen met onze partner, SurfMarket onze bpm-applicatie aan tegen een speciaal tarief.

Gemeente processen Nederland

Nederlandse gemeentes ondersteunen wij bij het op orde brengen van de werkprocessen. Hiervoor hebben wij verschillende initiatieven uitgewerkt, zoals diverse procesmodellen, whitepapers etc.

Gemeente processen België

Samen met de VlaVabbs en een aantal Belgische gemeenten delen wij beschikbare kennis, vertaald in processen, gratis en stellen ze publiekelijk beschikbaar via deze website.