Samen gecertificeerd

Soepel en solide certificeringstraject met Sensus BPM Online

Wanneer we het bij Sensus process management hebben over certificering, hebben we het eigenlijk over het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem. Een kwaliteitsmanagementsysteem omvat alles (afspraken, middelen, processen) wat nodig is om kwaliteit te leveren en te verbeteren. Daarbij is bijvoorbeeld ISO 27001 een referentiekader om kwaliteitsmanagement op het niveau te brengen dat wereldwijd als ‘goed’ wordt gezien.

Belangrijke succesfactoren bij het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem zijn commitment van het management, de belangstelling van de medewerkers, opleiding van personeel en, niet onbelangrijk, aantoonbaar succes. Gebaseerd op onder andere deze succesfactoren wordt een aantal fases doorlopen om te komen tot een succesvolle implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem met Sensus BPM Online en daarmee bijna automatisch de gewenste certificering!

Met Sensus BPM Online heeft u het juiste gereedschap om succesvolle implementatie op te zetten.

 Het ISO 27001 certificeringstraject met Sensus BPM Online

 

Sensus process management is ISO 27001 gecertificeerd. Onder de leiding van collega’s Monique van Dodewaard en Nick Leung hebben wij het proces om het officiële ISO 27001 certificaat te behalen doorlopen. Wij nemen u mee in dit complexe proces om ISO gecertificeerd te geraken. Op deze pagina vindt u alle blogs en artikelen over onze eigen ervaringen met het behalen vanhet ISO 270o1 certificaat.

Wat zijn de voordelen van het bemachtigen van een ISO 27001 certificaat?

De kennis en ervaring die wij bij dit traject hebben opgedaan zetten wij ook in tijdens consultancy trajecten. Onze Sensus BPM online software is daarnaast een krachtig instrument om organisaties te ondersteunen bij continue verbeteren en een certificering te behalen en behouden.

Maar eigenlijk is het voor ons het belangrijkste dat wij onze klanten optimale garantie bieden dat hun data bij ons veilig is en wij er zorgvuldig mee omgaan.

Wilt u meet weten over de certificering met BPM en Sensus? Vul onderstaand formulier in.