Sensus BPM Online

Bedankt voor uw demo aanvraag!

We zullen snel contact met u opnemen om een demonstratie van Sensus BPM Online met u in te plannen.

Wat u misschien ook interessant vindt:

Sensus Spotlight: Versiebeheer

Sensus Spotlight: Versiebeheer

Sensus Spotlight is de videoserie van Sensus process management om belangrijke functionaliteiten uit te leggen in een korte video. Maak onderscheid in versies door middel van het Versiebeheer!

Sensus Connect: Interview met Laetitia Lasso

Sensus Connect: Interview met Laetitia Lasso

Sensus Connect is de interviewserie van Sensus process management met haar medewerkers. Lees dit interview om erachter te komen wie Laetitia Lasso is! Laetitia vertelt onder andere over haar Zuid-Amerikaanse achtergrond en het belang van authenticiteit op de werkvloer bij Sensus.

Sensus update: Maart 2024

Sensus update: Maart 2024

De afgelopen maanden zijn onze developers bezig geweest met het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe functionaliteiten in Sensus BPM Online. Hieruit is de Sensus update voor maart 2024 ontstaan. Bekijk welke functionaliteiten voor uw organisatie van meerwaarde zijn.

Partnerdag 2024: De vrienden van Sensus | After movie

Partnerdag 2024: De vrienden van Sensus | After movie

Op woensdag 14 februari kwamen de partners van Sensus Process Management samen voor een inspirerende Partnerdag. Ook werden enkele gasten gevraagd hun verwachtingen van de dag te delen, zoals vastgelegd in onze aftermovie.

Sensus Connect: Interview met William Vermeulen

Sensus Connect: Interview met William Vermeulen

Sensus Connect is de interviewserie van Sensus process management met haar medewerkers. Lees dit interview om erachter te komen wie William Vermeulen is! William vertelt onder andere wat hij doet om fit te blijven en wanneer hij voor de eerste keer in aanraking kwam met Sensus process management.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten?

Laat je inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief.

Vul hieronder uw e-mailadres in om deze te ontvangen.