Nieuwe functionaliteit

Feature updates | April 2024

De nieuwe functie van Sensus BPM Online van april 2024.

Ontdek meer over de vernieuwde Sensus inlogpagina. Hoewel de inlogpagina voor Sensus applicaties een lichte verandering heeft ondergaan, blijft de functionaliteit ongewijzigd.

Wat onveranderd is gebleven: Het normale inlogproces is hetzelfde gebleven. Voor bestaande gebruikers is het dezelfde informatie als altijd, zoals je e-mailadres en wachtwoord. Je kunt veilig blijven inloggen op Sensus applicaties als voorheen met je account.

Waarom de pagina is veranderd: Er zijn een aantal social login opties toegevoegd om makkelijker toegang tot Sensus te krijgen. Ook is het zo makkelijker voor nieuwe gebruikers om zich direct te registreren.

Waar de wijziging is doorgevoerd: Klanten die gebruik maken van de Sensus login zullen overal deze nieuwe login zien. Ook is de registratie pagina aangepast. Klanten die gebruik maken van hun eigen (SSO) login zullen deze wijziging niet zien en merken hier dan ook niets van.

Belangrijk: De social login van Microsoft werkt alleen met prive accounts. Een zakelijk account kan niet gebruikt worden. Dit is een restrictie aan de kant van Microsoft.

Gerelateerde artikelen

Release notes

Sensus Spotlight: Versiebeheer

Sensus Spotlight: Versiebeheer

Sensus Spotlight is de videoserie van Sensus process management om belangrijke functionaliteiten uit te leggen in een korte video. Maak onderscheid in versies door middel van het Versiebeheer!

Sensus Spotlight: Dashboard

Sensus Spotlight: Dashboard

Sensus Spotlight is de videoserie van Sensus process management om belangrijke functionaliteiten uit te leggen in een korte video. In deze video wordt het Sensus BPM Online Dashboard in de spotlight gezet. Bekijk de Spotlight video en kom erachter welke meerwaarde het dashboard voor u kan bieden!