Nieuwe functionaliteiten

Feature updates | Juni 2024

Wat is er nieuw in Sensus BPM Online vanaf juni 2024?

De vijf nieuwe functionaliteiten zorgen ervoor dat Sensus BPM Online persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt. Deze functies zijn ontwikkeld dankzij de input en feedback van onze huidige gebruikers. 

Live URL opties: Vervang grote spreadsheets voor risicomanagement, KPI’s en audits. Leg de informatie consistent vast, binnen de Sensus database en gebruik deze data vanuit de Sensus publicatie voor uw sturing bij besluitvorming. Gebruik de “Live URL” om bijvoorbeeld uw Business Intelligence volledig te integreren in uw werkprocessen.

Categorie bundeling : Bundel of groepeer al uw verschillende categorieën, waardoor uw systeem en publicatie nog overzichtelijker wordt. Dit zorgt voor een logische plaatsing van al uw categorieën in Sensus BPM Online.

Meer personalisatie opties: Kies vanaf nu sjablonen uit een verzameling aangepaste symbolen en kleuren. Elke categorie is aan te passen naar eigen kleurstelling of symbool, zodat het mogelijk wordt om de identiteit van uw bedrijf nog beter terug te laten komen binnen Sensus BPM Online.

Compare feature uitgebreidDoor verbetertingen aan de Compare functie is er meer mogelijk met extra filters, speciaal ontworpen voor auditors en controllers. Veranderingen worden gemarkeerd met een rode indicator, zodat u eenvoudig ziet wat er gewijzigd is. Ook kunt u meerdere filters toepassen om de juiste informatie met elkaar te vergelijken.

Doelgroep gericht publiceren : Via de instellingen van de Publisher kunt u een publicatie op maat maken voor iedere doelgroep. Met de filters kunt u selecteren wat u wel of niet wilt delen met deze doelgroep. Toon enkel die informatie die belangrijk is, automatisch gegenereerd vanuit uw eigen Sensus BPM Online database.

Wilt u na het bekijken van deze video meer informatie over de nieuwe release van juni 2024? Klik op een functionaliteit en bekijk de gedetailleerde uitleg op onze helpwebsite!

Gerelateerde artikelen

Release notes

Sensus Spotlight: Versiebeheer

Sensus Spotlight: Versiebeheer

Sensus Spotlight is de videoserie van Sensus process management om belangrijke functionaliteiten uit te leggen in een korte video. Maak onderscheid in versies door middel van het Versiebeheer!

Sensus Spotlight: Dashboard

Sensus Spotlight: Dashboard

Sensus Spotlight is de videoserie van Sensus process management om belangrijke functionaliteiten uit te leggen in een korte video. In deze video wordt het Sensus BPM Online Dashboard in de spotlight gezet. Bekijk de Spotlight video en kom erachter welke meerwaarde het dashboard voor u kan bieden!