Sensus BPM Online

Feature updates

Oktober 2022

Sensus process management heeft nu het gloednieuwe feature: Smart Navigator Themes. Elk thema is vernoemd naar een Europese stad.

We hebben ook een kortere versie scroll ontwikkelt, waardoor uw versies nu nog overzichtelijker zijn en minder verstorend in beeld komen.

Juli 2022

U heeft meer controle over hoe uw processen worden bekeken. U kunt nu de nummers in- en uitschakelen in de Publisher en eenvoudig schakelen tussen stijlen. Ook de defealt-weergave heeft enkele kleine wijzigingen: een brede weergave, slankere zijbalken en lichtere tekst.

Het is ook mogelijk gemaakt om Sensus met een paar simpele stappen naar je desktop te brengen. En de Smart Navigator is compacter gemaakt.

Juni 2022

Er is veel verbeterd sinds onze vorige feature-update: de Designer heeft een gloednieuw dashboard en het sorteren van documentengroepen is nu mogelijk gemaakt.

De Publisher heeft een nieuwe functie: Thema’s. Thema’s zijn een nieuwe manier om het Publisher-dashboard en -processen aan te passen. Er is ook een beschrijvende weergave toegevoegd.