Sensus BPM Online

Feature updates

Juli 2023

Hou collega’s op de hoogte van alle processen met onze nieuwe feature: Triggers! Door gebruik te maken van de Triggers in Sensus BPM Online krijgt u nu de mogelijkheid om e-mails, taken en kalender verzoeken te versturen. Het doel hiervan is om de processen binnen uw organisatie dichter bij elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat informatie direct bij de juiste persoon terechtkomt.

Juni 2023

Bekijk hier de laatste software updates van Sensus BPM Online.

April 2023

Wij introduceren, als onderdeel van een bredere Business Integratie strategie, “Sensus Live Process Views” Livestream uw processen zonder programmeerwerk. Integreer  uw Publicaties nu in al uw favoriete applicaties.

Februari 2023

De Process designer heeft al jaren dezelfde uitstraling gehad en was een kenmerk van Sensus BPM Online. In deze update hebben we de Process designer enorm opgefrist.

December 2022

In deze grote update aandacht voor de verbeterde Sharepoint integratie, een nieuwe informatie pop-up én een Google Analytics upgrade.

Dit en meer verbeteringen en meldingen in de feature update van december 2022.

Oktober 2022

Sensus process management heeft nu het gloednieuwe feature: Smart Navigator Themes. Elk thema is vernoemd naar een Europese stad.

We hebben ook een kortere versie scroll ontwikkelt, waardoor uw versies nu nog overzichtelijker zijn en minder verstorend in beeld komen.

Juli 2022

U heeft meer controle over hoe uw processen worden bekeken. U kunt nu de nummers in- en uitschakelen in de Publisher en eenvoudig schakelen tussen stijlen. Ook de defealt-weergave heeft enkele kleine wijzigingen: een brede weergave, slankere zijbalken en lichtere tekst.

Het is ook mogelijk gemaakt om Sensus met een paar simpele stappen naar je desktop te brengen. En de Smart Navigator is compacter gemaakt.

Juni 2022

Er is veel verbeterd sinds onze vorige feature-update: de Designer heeft een gloednieuw dashboard en het sorteren van documentengroepen is nu mogelijk gemaakt.

De Publisher heeft een nieuwe functie: Thema’s. Thema’s zijn een nieuwe manier om het Publisher-dashboard en -processen aan te passen. Er is ook een beschrijvende weergave toegevoegd.