Feature updates

Juni 2022

Wat is er nieuw?

Thema’s | Publisher

Thema’s | Publisher

Een van de nieuwe functies van de Publisher is “Thema’s”. Thema’s zijn een nieuwe manier om het dashboard en de processen van de Publisher aan te passen. Met Thema’s kunt u de achtergrond, tekstkleuren en het lettertype van de tekst aanpassen. U kunt ook de weergave van alle processen uitbreiden door de Publisher compacter te maken en de nieuwe donkere modus in te schakelen.

Beschrijvend overzicht | Publisher

Beschrijvend overzicht | Publisher

Met de beschrijvende weergave kan de gebruiker in één keer alle beschrijvingen zien. Door met de muis over pictogrammen te gaan, lichten de beschrijvingen ervan op en omgekeerd. Dit geeft een duidelijker beeld van alle beschrijvingen.

Nieuwe Designer dashboard | Designer

Nieuwe Designer dashboard | Designer

Het dashboard van de ontwerper is volledig veranderd. Het heeft nu een helderder en opener uitzicht. Blijf op de hoogte van al het nieuws via de banner. Bovendien vindt u alles wat u nodig heeft in de linker zijbalk.

Oplossingen

Directe Links

Directe links zullen openen op het overzicht voor alle Publisher items, in plaats van de vroegere navigatie naar de informatie tab.

PNXT – 624 Directe links moeten openen op overzicht en niet op informatie

 

Tijd synchronisatie

Voorheen was de tijd ingesteld op UCT voor versie labels, nu is het ingesteld op de huidige tijd.

PNXT – 626 Tijd is niet gesynchroniseerd

 

 

Verbeteringen

Rapporten sluiten

Het sluiten van rapporten is duidelijker gemaakt met een grotere knop. U weet nu veel sneller waar u het rapport kan sluiten.

 

 

 

 

PNXT-637 Afsluiten van rapporten verduidelijkt