Sensus BPM Online

Functionaliteiten

Met Sensus BPM Online kunt u op veel verschillende manieren veel verschillende doelen bereiken. Hieronder vindt u een overzicht van de functionaliteiten van Sensus BPM Online!

Sensus BPM Online

Functionaliteiten

Met Sensus BPM Online kunt u op veel verschillende manieren veel verschillende doelen bereiken. Hieronder vindt u een overzicht van de functionaliteiten van Sensus BPM Online!

Nieuwe functionaliteiten

Vijf nieuwe functionaliteiten zorgen ervoor dat Sensus BPM Online persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt. Deze functies zijn ontwikkeld dankzij de input en feedback van onze huidige gebruikers. 

Modelleren

Teken, pas aan, en ontwerp opnieuw! Ervaar het gemak van onze proces modelleer techniek

Sensus tekent en positioneert automatisch uw procesflows. Niet helemaal tevreden? U kunt alle automatisch getekende procesflows zelf aanpassen aan uw eisen.

Waarborg een uniforme manier van beschrijven

Onze functie voor systematische verificatie zorgt ervoor dat verschillende mensen op dezelfde manier werken en controleert of de Sensus-methode correct wordt toegepast.

Bekijk processen vanuit verschillende invalshoeken met onze geautomatiseerde procesvisualisaties

Sensus BPM Online kan eigen procesflows tekenen en uw processen op 4 verschillende manieren presenteren: procesflow, communicatieflow, horizontale flow en swimming lanes.

Direct inzicht wie waarvoor verantwoordelijk is binnen het proces

Sensus BPM Online bevat standaardrapporten over functies en taken die zijn gebaseerd op de bijbehorende processen en activiteiten. Deze rapporten worden automatisch aangepast aan eventuele wijzigingen in de processen. De informatie is dus altijd up-to-date!

Zie in een oogopslag hoe processen met elkaar verbonden zijn

Koppelingen tussen processen worden automatisch gemaakt en onderhouden. Sensus BPM Online beheert en visualiseert automatisch de verschillende raakpunten tussen de processen.

Samenhang tussen processen

In Sensus BPM Online wordt uw informatie op 5 niveaus gevisualiseerd en gestructureerd. Op die manier ziet u meteen de samenhang tussen de processen.

Bouw uw organogram en koppel de afdelingen en functies aan processen

Het organogram met afdelingen en functies maakt direct inzichtelijk hoe afdelingen en functies binnen uw organisatie zijn ingedeeld. 

Werken met rollen of functies, aan u de keuze

Soms wilt u niet alleen functienamen aan processen en acties koppelen, maar ook met een of meer rollen werken. Dat is geen probleem in Sensus BPM Online.

Maak u documenten direct benaderbaar

Koppel documenten aan processen en zorg dat deze direct te openen zijn voor iedereen in de organisatie. Sensus BPM Online werkt perfect samen met andere applicaties, zoals Sharepoint.

Exporteer naar MS Word of PDF

U kunt complete handleidingen naar Word of PDF exporteren, maar ook een specifiek proces en zelfs aangeven tot op welk procesniveau u een export wilt maken.

Exporteer naar Excel

Alle in Sensus BPM Online opgeslagen informatie kan ten behoeve van analyses en metingen eenvoudig worden geëxporteerd naar maatwerkrapporten in Excel-formaat.

Maak processen meetbaar en verbeter ze

Informatie op maat! U kunt op diverse niveaus zelf datavelden maken om informatie vast te leggen en te exporteren. Denk hierbij aan doorlooptijden en KPI’s.

Borg management standaarden als RASCI, LEAN, Six Sigma binnen uw processen

Naast de standaard matrices is het in Sensus BPM Online mogelijk om vele soorten Matrices samen te stellen zoals; RASCI, Verwerkers Register, Rollen vs. Activiteiten, Applicaties vs. Functies etc.

Koppel risico's, normen of maatregelen aan uw processen

Organisaties bezitten vaak kwaliteitsinformatie die voor meerdere onderdelen van de procesarchitectuur van belang kunnen zijn. Door een categorie aan te maken, houdt u deze eenvoudig en overzichtelijk.

Gebruik onze uitgebreide versie beheer functionaliteiten

Het versiebeheer in Sensus BPM Online geeft gebruikers de mogelijkheid om met meerdere versies van een proces te werken en deze te beheren. Zie in een oogpslag de verschillen en aanpassingen tussen versies.

Werk tegenlijkertijd samen aan uw processen

Door met meer mensen tegelijkertijd aan processen werken, werkt u sneller en efficiënter om samen doelen te bereiken. Sensus BPM Online is klaar voor deze nieuwe stap!

Kopieer en importeer je processen door naar andere procesmodellen

Wilt u de beschreven processen of uw procesinrichting gebruiken in een ander procesmodel, dan kunt u deze eenvoudig exporteren en in een nieuw procesmodel importeren.

Best practices beschikbaar

Importeer het gewenste voorbeeld van uw branche en maak het op maat voor uw organisatie. Bijvoorbeeld Cora, Mora, Gemma of het procesmodel voor de bouw. 

Modelleer en visualiseer uw IT processen en services

Koppel eenvoudig uw uitgewerkte geautomatiseerde IT-processen of services aan uw beschreven processen. Dit geeft een volledig overzicht van uw organisatie en uw bedrijfsautomatisering.

Synchroniseer uw processen met een centrale proces bibliotheek

Beheer meerdere procesmodellen vanuit een centraal moederbestand. Wijzigingen in de bibliotheek worden automatisch verwerkt in de doelbestanden. 

Geavanceerd rechten management

Specifieke rechten per gebruiker. Gebruikersrechten kunnen eenvoudig per project worden ingesteld.

Gebruik onze uitgebreide zoek & vervang functionaliteiten

Met de uitgebreide zoekfunctie vindt u processen, documenten, applicaties, functies, acties en nog veel meer.

Controleer op spelling

De spellingcontrole in de browser zorgt voor foutloze procesbeschrijvingen.

Snel data vervangen & vertalen

Importeer en exporteer complete bestanden naar tabellen en vertaal of vervang vervolgens eenvoudig uw data of direct links.

Google Translate

Met behulp van deze functionaliteit heeft u de mogelijkheid om al uw projecten onmiddellijk naar de gewenste taal te vertalen. De vertaalfunctie kan uw processen omzetten naar meer dan 100 verschillende talen.

Help center

Ter verbetering van de gebruikersondersteuning in de software is een nieuwe hulpknop geïntroduceerd in de vorm van een reddingsboei. Door gebruik te maken van deze functionaliteit kunt u direct zoeken naar verschillende hulpdocumenten en contact opnemen met de helpdesk.

Delen

Publiceer en deel eenvoudig uw processen

Met één druk op de knop kunt u al uw processen delen met uw gehele organisatie en de processen inzichtelijk maken voor wie ze bestemd zijn. Dit kan dankzij onze uitgebreide publicatiemodule.

Maak uw eigen proces navigatie of maak gebruik van onze kant en klare navigatie

Geeft u liever een eigen visuele touch aan uw navigatie menu? Geen probleem. U kunt binnen Sensus BPM online eenvoudig een eigen custom visuele navigatie bouwen.

Sensus Live Process Views

Met onze aanpasbare thema’s heb je nog sneller toegang tot al je processen en wordt je organisatie nog overzichtelijker.

Crëeer doelgroepgerichte publicaties met onze publish views

Gerichte informatie verschaffen doet u met één druk op de knop. Zo kunt u meerdere verschillende publicaties te maken. Bepaal per publicatie wat, op welke manier aan wie wordt getoond.

Smart Navigator themes

Met onze aanpasbare thema’s bent u nog sneller bij al uw processen en wordt uw organisatie nog overzichtelijker.

Processen kunnen afdrukken en meenemen

Gemakkelijk procesinformatie printen dankzij de geavanceerde rapportgenerator. Deze genereert automatisch op basis van de door u ingevoerde informatie, veel verschillende rapporten.

Geef uw gebruikers de mogelijkheid om feedback te geven en discussie te starten

Draagvlak creeën voor processen begint met de mogelijkheid voor gebruikers om eenvoudig feedback te kunnen geven. Sensus BPM Online biedt uitgebreide feedback en discussie mogelijkheden.

Meten is weten met Google Analytics

De mogelijkheid om Google Analytics te activeren en te koppelen aan de publicatie module om te meten of processen worden bekeken binnen de organisatie.

Laat uw gepubliceerde processen aansluiten op uw huisstijl

Hoe meer de beschikbaar gestelde processen aansluiten bij uw huisstijl des te beter worden ze bekeken en gebruikt. Sensus BPM online maakt het mogelijk.

Triggers

Met de Triggers in Sensus BPM Online kunt u e-mails, taken en agendaverzoeken verzenden. Het idee hierachter is om de processen binnen uw organisatie dichter bij elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat informatie direct bij de juiste persoon terechtkomt.

Processen veilig delen

Veiligheid staat bij Sensus process management hoog in het vaandel. Processen kunnen veilig worden gepubliceerd. Maak gebruik van onze Single Sign ON mogelijkheden of andere beveiliging- en inlog opties.

Communication

Met behulp van de nieuwe commentaarfunctie kunnen gebruikers communiceren over processen. Het is mogelijk om te reageren op zowel nieuwe als bestaande onderwerpen, waardoor de gebruikers betrokken blijven bij de processen.

Compare functie

Snel overzicht in de verschillen tussen twee versies met de Compare functie. Dankzij de nieuwe Compare functie ziet u in de designer- en publicatie omgeving direct wat er is aangepast, toegevoegd of verwijderd.

Categorie bundeling

Bundel of groepeer al uw verschillende categorieën, waardoor uw systeem en publicatie nog overzichtelijker wordt. Dit zorgt voor een logische plaatsing van al uw categorieën in Sensus BPM Online.

Integreren

Koppelen & integreer uw processen binnen andere applicaties of uw intranet

Sensus BPM Online kan dankzij onze API eenvoudig worden gekoppeld aan en geïntegreerd worden met software van andere leveranciers. 

Processen direct tonen in externe applicaties met live proces views

Gebruik de mogelijkheid om binnen een applicatie het relevante proces te tonen. Of zelfs te laten zien in welke processtap u zich bevindt.

Automatische back-up goed geregeld!

Geen zorgen meer over back-ups. Alles wat u maakt, wordt 4 keer per dag opgeslagen op onze veilige back-upservers.

Wij staan garant voor de veilige hosting en het beheer van uw data en de Sensus BPM online applicatie

Sensus BPM Online draait haar cloud applicatie binnen een veilige Azure omgeving. Dit zorgt voor een enorme besparing van uw tijd en geld! 

Wij zorgen ervoor dat uw cloud applicatie altijd up-to-date is

U werkt altijd met de nieuwste versie van Sensus BPM Online: onze applicatie krijgt een paar keer per jaar een update.

Probeer Sensus BPM Online 30 dagen gratis

Aan de slag! Start uw gratis proefversie

Geen creditcard nodig | Volledig gratis trial