Sensus BPM Online

Integratie platform

Sensus BPM Online

Integratie platform

We gaan steeds meer richting een digitale samenleving waarin veel digitale diensten eenvoudig met elkaar moeten kunnen samenwerken en kennis gedeeld moet kunnen worden. Om aan deze groeiende behoefte aan informatie uitwisseling van onze klanten te voldoen hebben wij een technisch integratie platform ontwikkeld. 

Met Sensus Integrations deelt u kennis en informatie naar Sensus BPM Online vanaf andere applicaties en andersom. Het is een platform waarin andere digitale dienstverleners met domein-specifieke oplossingen Sensus BPM Online veilig kunnen koppelen. Zo wordt de mogelijkheid gecreëerd om de processen van onze klanten te verrijken met relevante informatie uit hun systemen en omgekeerd.

Deze nieuwe service sluit 100% aan bij de grondgedachte van ons bedrijf, namelijk uniforme communicatie door middel van processen. Onze benadering leidt tot heldere communicatie, betrokkenheid in alle lagen van de organisatie en veranderingen met groot draagvlak. Er gaat niets boven kennis die door iedereen wordt gedeeld. Wij bieden daarvoor het juiste gereedschap.

Integratie platform
Sensus integratie platform illustratie

Directe verbinding tussen uw processen met het integratie platform

Met het Integrations API platform legt u een directe verbinding tussen uw processen en andere beleidsterreinen die van vitaal belang zijn voor uw organisatie. Deze applicatie biedt u de mogelijkheid andere systemen en leveranciers volledig te integreren. Denk aan leveranciers die een oplossing bieden voor beleidsdomeinen als Kwaliteitsmanagement, Human Resources, Risicomanagement, Data & Informatiemanagement, Business Intelligence, Verbetermanagement, maar zeker ook voor ERP andere primaire systemen.

Alle bovengenoemde beleidsterreinen hebben één ding gemeen. Ze zijn allen afhankelijk van goed beschreven processen. Ons Integrations platform biedt u verschillende tools en ‘plug & play’ widgets voor zowel eindgebruikers als klanten om informatie bronnen eenvoudig te delen.

Een goede verbinding tussen de processen is van belang voor alle branches. Zo biedt het integratie platform van Sensus een oplossing voor meerdere branches, zoals: woningcorporaties, bouw, gemeentes en onderwijs.

Voor developers en leveranciers van applicaties die een integratie met onze software willen maken, hebben wij uitgebreide documentatie en voorbeelden klaargezet zodat eenvoudig gekoppeld kan worden. De verschillende integratie en koppelmogelijkheden zijn op deze site verder uitgewerkt.

Probeer Sensus BPM Online 30 dagen gratis

Aan de slag! Start uw gratis proefversie

Geen creditcard nodig | Volledig gratis trial