Sensus BPM Online

Partner integraties: Datatoppers

Heeft jouw organisatie de processen beschreven én hebben jullie ook nagedacht over het beschrijven van risico’s en/of prestatie indicatoren? Dan heb jij de mogelijkheid om in drie stappen een overzichtelijke plaat van je proceshuis te genereren!

  1. Schrijf je risico’s en prestatie indicatoren op.
  2. Registreer deze in Sensus én geef aan welke processen gerelateerd zijn.
  3. Wij doen de rest, jij hoeft alleen nog maar te klikken op het dashboard.

De informatie van risicomanagement, prestatiemanagement en datakwaliteit wordt door middel van een automatische koppeling opgevraagd uit Sensus. Vervolgens is al deze informatie in combinatie met alle processen direct beschikbaar in Power BI.

Wil je een eigen twist geven aan het dashboard? We kunnen het standaard dashboard naar smaak van jullie club inrichten. Daarnaast is er de mogelijkheid om meerdere bronnen te koppelen aan het dashboard, zodat het dashboard nog meer informatie geeft.

Het dashboard maakt gebruik van een automatische koppeling (API) tussen Sensus en Power BI. Op basis van een gegeneerde uitvraag wordt specifieke data uit Sensus opgevraagd en direct gevisualiseerd op beeld. Door gebruik te maken van variabelen wordt enkel relevante data opgevraagd.

Bij de inrichting van het dashboard is er de mogelijkheid om het dashboard tot wel 8 keer per dag automatisch te verversen. Daarnaast kan er mailing worden ingesteld, waardoor de gebruiker(s) periodiek een screenshot van het dashboard ontvangen per e-mail. Uiteraard volledig geautomatiseerd.

Deze integratie kan extra kosten met zich meebrengen van de betreffende partner

Partnership met Sensus process management

Bent u zelf een kennis- of IT-leverancier en heeft u interesse om met ons een partnership aan te gaan? Wij zijn erop ingericht om waardevolle partnerships snel meerwaarde te laten opleveren voor uw en onze klanten.