Integrations van Sensus BPM Online: de gouden schakel in een data driven organisatie

Integrations van Sensus BPM Online: de gouden schakel in een data driven organisatie

Herkent u dit? U beschrijft een proces en legt het vast op basis van de situatie zoals die op dat moment is. Daarmee wordt zo’n proces vaak een prima hulpmiddel om een verandering in gedrag of werkwijze te realiseren. Maar als de beoogde verandering of werkwijze eenmaal een feit is, dan verloopt het proces alweer heel anders. En dat is precies de reden waarom wij van Sensus nu Integrations introduceren. De gouden schakel in een data driven organisatie.

Levende processen

Vergelijk het met het verschil tussen een foto en een film. Een foto laat zien wat de fotograaf op een bepaald moment waarneemt en vastlegt, bijvoorbeeld een landschap. Dat landschap ziet er in zomer en winter totaal anders uit, maar op onze mooie foto zien we alleen dat ene beeld. Zijn we geïnteresseerd in de veranderingen in de natuur, dan kunnen we het landschap beter filmen. Vooral als we willen leren van de ontwikkelingen zoals die zich in het landschap voordoen, is vastleggen op film de beste optie.

Als we weer teruggaan naar de processen: die zijn net als de natuur dynamisch. Natuurlijk blijven sommige werkwijzen best lang hetzelfde, maar ze zijn nooit statisch. Dus dynamische processen als foto, als statisch beeld? Dat past niet goed bij het data driven beleid waar de meeste organisaties tegenwoordig voor kiezen. Daarom willen we onze processen tot leven wekken door ze te integreren met externe applicaties, zodat ze onderling data kunnen uitwisselen. Met andere woorden: we willen onze processen verrijken met data. En andersom.

 

Samengevat in één beeld

Om het beeld van processen te laten meebewegen met veranderende omstandigheden, heeft Sensus process management de nieuwe Integrations feature gebouwd. Integrations vormt de centrale schakel tussen Sensus BPM Online en uw andere databronnen en systemen. Daarmee kan Business Process Management het middelpunt van uw data driven organisatie worden. En zijn processen niet meer het doel, maar het middel dat andere domeinen in uw organisatie dient.

Alle informatie is op ieder moment inzichtelijk en up-to-date binnen handbereik. U kunt bijvoorbeeld alle compliance-vraagstukken bundelen, opnemen en managen onder één systeem. U visualiseert hoe de processen veranderen, waar risico’s sluimeren, hoe groot trefkans en impact zullen zijn en waar u dus moet bijsturen om die risico’s weg te nemen. Alles samengevat in één beeld – gemakkelijker wordt het niet.

Complete oplossing

Integrations komt precies op het juiste ogenblik. Ten eerste omdat het steeds duidelijker wordt dat procesmanagement pas echt succesvol is vanuit een integrale domeinbenadering. Ten tweede omdat het door alle regels, wet- en regelgeving, en eisen van klanten nog belangrijker is geworden om alle relevante informatie op elk moment beschikbaar te hebben. En ten derde omdat informatiebeveiliging steeds vaker een vast onderdeel is van de cultuur en het beleid van organisaties. De cloudapplicaties van Sensus BPM Online maken het nu mogelijk om eenvoudig het overzicht te bewaren.

Installatie en onderhoud van nieuwe software is niet nodig, want Sensus BPM Online werkt volledig in de cloud. U beschikt dus ook altijd over de nieuwste versie. Dankzij Single Sign-On start u alle via Integrations gekoppelde programma’s in één keer op.

 

Nieuwsgierig naar Integrations?

Bent u al vertrouwd met Sensus BPM Online? Ontdek dan nu de Integrations die wij voor u hebben ontwikkeld. Integrations is een uitbreiding van Sensus BPM Designer, een programma dat werkt onder de paraplu van Sensus BPM Online. Na upgrading van uw licentie kunt u volledig gebruikmaken van de aangeboden API-connecties.

Kent u Sensus nog niet? Dan is dit een uitgelezen moment om Sensus BPM Online inclusief Integrations te leren kennen. Bij Sensus process management denken wij vanuit een eenvoudige uniforme procestaal, die is afgestemd op de medewerkers die de processen moeten lezen en begrijpen. Onze cloudapplicatie is speciaal opgezet voor het delen van kennis en data, zodat u de verschillende domeinen binnen uw organisatie kunt verbinden en vooral ook verrijken. Op die manier ontstaat een totaal ecosysteem dat uw organisatie helpt om in control te zijn en te blijven – wat er ook gebeurt. Met deze nieuwste versie beschikt u over een complete oplossing voor procesmanagement. De gouden schakel in uw data driven organisatie.

Bent u leverancier en wilt u uw softwareapplicatie via Integrations integreren met Sensus BPM Online? Dan nodigen wij ook u graag uit om contact op te nemen. Met Sensus hebt u de beste instrumenten in handen om organisaties van nu succesvol te maken.

Integratie platform

Met Sensus Integrations deelt u kennis en informatie naar Sensus BPM Online vanaf andere applicaties en andersom. Het is een platform waarin andere digitale dienstverleners met domein-specifieke oplossingen Sensus BPM Online veilig kunnen koppelen. Zo wordt de mogelijkheid gecreëerd om de processen van onze klanten te verrijken met relevante informatie uit hun systemen en omgekeerd.

Lees meer >

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om deze te ontvangen.