Consulting en training

SAMEN DRAAGVLAK CREËREN

Procesmanagement rust op twee pijlers: communicatie en acceptatie. Als u streeft naar optimaal procesmanagement (en wie doet dat niet), moet u eerst draagvlak creëren. En dat is het terrein van onze consultants. Samen met u zorgen zij voor het draagvlak dat nodig is voor het langetermijnsucces dat u voor ogen hebt. Alles op basis van gedeelde verantwoordelijkheid en waardevolle inzichten.

Zelfstudie en cursusbegeleiding

In een gecombineerde BPM-training ontdekt u hoe u processen kunt modelleren volgens de Sensus-methode. U leert processen definiëren en in kaart brengen met behulp van onze unieke iconen. Alles wat u nodig hebt om direct aan de slag te kunnen! Het trainingsprogramma bestaat uit praktische oefeningen gevolgd door een interactieve dag met begeleiding door een van onze BPM-specialisten. Geïnteresseerd?

Het kan altijd beter

Het omarmen van veranderingen vraagt eerst een mentaliteitsverandering. Daar begint procesmanagement. Onze ervaren consultants helpen bij het verkrijgen van relevante inzichten, het op peil houden van de kwaliteit of het verkorten van de responstijden. Bekende methodes zoals Lean, Business Agility of Six Sigma zijn allemaal toepasbaar. Wees slim, minimaliseer verspilling. Als we klaar zijn, zijn uw mensen volledig vertrouwd met verandering. Aan de slag!

Sensus BPM-trainingen

Op basis van onze jarenlange ervaring met procesmanagement- en verandertrajecten bij tal van organisaties hebben wij een breed scala aan trainingen ontwikkeld. Trainingen zijn een sterk en praktisch instrument om procesmanagement op de kaart te zetten. Zo kunnen uw medewerkers kennismaken met alle facetten van procesgericht werken en verkrijgt u draagvlak om direct aan de slag te kunnen met procesmanagement.

Vul het formulier in voor meer informatie over onze trainingen. Wij nemen contact op om uw specifieke wensen en behoeftes te bespreken.

Sensus BPM Online voordelen