klachtenprocessen van Oost west wonen

Nijestee verhoogt Datakwaliteit met CORA, VERA en Sensus BPM Online


Student experience intro

Nijestee verhoogt Datakwaliteit met CORA, VERA en Sensus BPM Online


 

Als medewerker binnen een woningcorporatie is het waarschijnlijk geen verrassing dat datagestuurd werken een hot topic is, ook bij Nijestee. Daarom geeft Nijestee in samenwerking met CorpoNet en Sensus process management een online KennisBite “#datakwaliteit verhogen” op 28 mei van 10:00 tot 10:45.

Nijestee heeft binnen de organisatie een arsenaal aan handige tools, zoals Sensus BPM Online, CORA en VERA, om te helpen bij het bevorderen van datagestuurde controle en het streven naar optimale datakwaliteit. Dankzij het geautomatiseerde dashboard is er direct inzicht in de actuele stand van zaken, waardoor er snel gereageerd kan worden op veranderingen en optimalisatie kansen. Marlies Doorten en Ania Renkema presenteren tijdens deze KennisBite, hoe Nijestee datagestuurd werken heeft georganiseerd en beheert in Sensus BPM Online.

Aanmelden

Na het deelnemen aan deze KennisBite, weet je: Hoe je dankzij geautomatiseerde stuurinformatie de stand van zaken binnen je corporatie kunt monitoren en hoe je dit via een dashboard of proces publicatie kunt delen.

CorpoNet

CorpoNet is een netwerk op het gebied van Informatisering & Automatisering. Vanuit deze expertise ondersteunen we de corporatiesector bij de uitdagingen op zijn pad: zowel technologisch, als innovatief en duurzaam. 

Het netwerk bestaat uit IT-medewerkers van woningcorporaties. Samen vormen zij een platform om kennis en ervaringen te delen, met als resultaat betere dienstverlening aan de huurders.

Bekijk hier de CorpoNet website!

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om deze te ontvangen.