Ontwerpen.

Hoe haal ik alles uit procesmanagement wat erin zit? Dat is wat u voor ogen hebt. Wij hebben de perfecte BPM applicatie ontwikkeld om uw onderwijsinstelling vooruit te helpen. Deze tool heeft een sterke beeldtaal en blinkt uit in eenvoud.

Step three

Optimaliseren.

Procesmanagement rust op twee pijlers: communicatie en acceptatie. Als u streeft naar optimaal procesmanagement (en wie doet dat niet), moet u draagvlak creëren. En dat is het terrein van onze consultants. Ze zorgen samen met u voor het draagvlak dat nodig is voor het langetermijnsucces dat u voor ogen hebt. Allemaal op basis van gedeelde verantwoordelijkheid en waardevolle inzichten.

Maar dat is nog niet alles.

Verdiepen

Succesvolle organisaties danken hun succes aan een perfecte samenwerking tussen mens en technologie. Om processen te managen moet u allebei begrijpen en aansturen. Klinkt logisch, toch? Daarom hebben we een IT-laag aan ons model toegevoegd. Dit model geeft u nog meer inzicht, omdat het weet hoe uw IT-systemen samenwerken.

Publiceren

Samen weet je meer dan alleen. Onze publiceer module maakt alle processen voor iedereen inzichtelijk en transparant. En dat is waar innovatie begint. Maar zeker zo belangrijk: het zorgt ook voor meer acceptatie van de processen. En maakt gebruikers tot fans.

Koppelen

De meeste onderwijsinstellingen werken met een scala aan verschillende systemen. Voor een helder en betrouwbaar inzicht in uw processen, is het essentieel om deze aan elkaar te koppelen. Dankzij onze API kunnen al uw applicaties met elkaar communiceren. Zo hebt u informatie krijgt over de actuele status van risico’s, prestaties en KPI’s. En weet u zeker dat u niets mist.

Ga aan de slag
met een gratis trial.

Registratie en setup duurt slechts 1 minuut, probeer alle Sensus BPM Designer functies 30 dagen, geen creditcard nodig.

Begin nu!