Oplossingen

OVERZICHT VAN MOGELIJKE TOEPASSINGEN

Procesmanagement transparant en toepasbaar maken

Als iedereen dezelfde taal spreekt, verloopt de communicatie doeltreffender en krijg je samen meer voor elkaar. De Sensus-methode is daarmee een praktisch gereedschap om heldere doelen te stellen en die vervolgens zo efficiënt mogelijk te bereiken. Eén krachtige procestaal voor alle gebruikers – eenvoudig, uniform en transparant.

IT Services en IT processen vastleggen

Combineer menselijke interactie met uw IT-infrastructuurprocessen. Bedrijven zijn verregaand geautomatiseerd. Om de totale organisatie te kunnen managen is de integratie tussen mens en ICT processen cruciaal. Organisaties worden succesvol dankzij de perfecte samenwerking tussen mens en technologie. Om processen te managen moeten organisaties beide factoren begrijpen en aansturen.

Een certificering behalen en behouden

Een kwaliteitsmanagementsysteem omvat alles (afspraken, middelen, processen) wat nodig is om kwaliteit te leveren en te verbeteren. Sensus BPM Online biedt alle mogelijkheden om het behalen van een certificering te vereenvoudigen en naast het behalen van een certificering ook solide kwaliteitsmanagementsysteem in te richten.

Risicomanagement

Inzicht in de samenhang tussen processen, risico’s en beheersmaatregelen. Dat is mogelijk dankzij onze unieke integraties! Risico’s en beheersmaatregelen worden geregistreerd in Sensus BPM Online. Dankzij externe applicatie zijn deze ook te kwantificeren en daarmee is essentiële risico informatie direct gerelateerd aan processen.

Data integratie

Data Integratie met Sensus BPM Online zorgt ervoor dat de data en functionaliteit in verschillende applicaties snel en veilig hergebruikt kan worden. Ontsluit de data uit andere applicaties en verrijk veilig en automatisch uw processen in Sensus BPM Online.

hrm oplossing

HRM processen

Bespaar tijd en kosten met de digitale HRM processen en sjablonen van HRM-processen.com. Direct toepasbare Online HRM-processen beschikbaar als losse processen of te downloaden als compleet referentiemodel.