klachtenprocessen van Oost west wonen

Partnerdag 2024 | De vrienden van Sensus

Student experience intro

Partnerdag 2024 | De vrienden van Sensus

Op woensdag 14 februari kwamen de partners van Sensus Process Management samen voor een inspirerende Partnerdag. De middag begon met een warm welkom, waar partners de kans kregen om bij te praten met elkaar en met het team van Sensus. Ook werden enkele gasten gevraagd hun verwachtingen van de dag te delen, zoals vastgelegd in onze aftermovie. 

Remco Mulder, onze commercieel directeur, opende de middag met enthousiasme. Hij deelde onze missie: het ontwerpen van goed doordachte processen als basis voor een succesvolle bedrijfsvoering, en lichtte onze plannen voor het komende jaar toe aan de hand van een roadmap.

Vervolgens nam Ralph Drijver het woord en sprak over het thema “Vrienden van Sensus”. Hij reflecteerde op de betekenis van vriendschap en benadrukte de waarde van een hechte community zoals die van Sensus. 

Timon Haverkamp kwam als invaller met een spontane en interactieve presentatie, waarin hij de nadruk legde op het belang van samenwerking om klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Jaap Kleijwegt vertelde vervolgens over het belang van het creëren van waarde en de kracht van eenvoud in samenwerkingen. Hij benadrukte het belang van een helder en gezamenlijk doel en wederzijds respect voor succesvolle partnerschappen.

Jurre Dalessi nam ons mee in de wereld van tuinbouw en legde de focus op het efficiënt beheren van bedrijfsprocessen om waarde te creëren en operationele prestaties te verbeteren. Hij benadrukte het belang van continue verbetering en het systematisch benaderen van processen om de efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit binnen organisaties te vergroten, terwijl er steeds meer werkplezier en draagvlak is. 

De dag werd afgesloten met een gevoel van inspiratie en verbondenheid, waarbij alle aanwezigen werden aangemoedigd om de opgedane inzichten en inspiratie mee te nemen naar hun eigen organisaties. De Partnerdag van Sensus Process Management was een waardevol en inspirerend evenement, waarin samenwerking en kennisdeling centraal stond.

 

Bekijk de sfeerimpressie van de Klantendag 2024

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om deze te ontvangen.