Stap één

Bouwen.

Vraag: hoe kan iets innovatief zijn als het niet gebruiksvriendelijk is? Echt goede tools zoals de onze zijn gewoon onmisbaar. Waarom? Ze zijn zo intuïtief, die wilt u per se gebruiken.

We hebben onszelf de grootste uitdaging gegeven: maak het bouwen van processen simpel. Dus waar wacht u nog op?

Stap twee

Ontwerpen.

Het is uw proces, dus moet het passen bij uw smaak en stijl.
Dat vinden we niet meer dan normaal.

Daarom bieden we u alle ruimte om uw eigen iconen te creëren. Ontwerp ze precies zoals u ze wilt hebben, of stem ze af op uw huisstijl. Dankzij Sensus is creativiteit terug in het procesmanagement. Benieuwd hoe het werkt…?

Step three

Optimaliseren.

De Sensus-methode biedt u ongekende mogelijkheden. Dat is fantastisch nieuws voor wie altijd meer wil.

Voor iedereen die al mooie dingen heeft bereikt maar nog steeds denkt: het kan nóg beter. Managementflows optimaliseren was nog nooit zo eenvoudig. Laat uw creativiteit de vrije loop. En leg de lat hoger.

Maar dat is nog niet alles.

Verdiepen

Succesvolle bedrijven danken hun succes aan een perfecte samenwerking tussen mens en technologie. Om processen te managen moet u allebei begrijpen en aansturen. Klinkt logisch, toch? Daarom hebben we een IT-laag aan ons model toegevoegd. Dit model geeft u nog meer inzicht, omdat het weet hoe uw IT-systemen samenwerken.

Publiceren

Samen weet je meer dan alleen. Onze publiceer-modus maakt alle processen voor iedereen inzichtelijk en transparant. En dat is waar innovatie begint. Maar zeker zo belangrijk: het zorgt ook voor meer acceptatie van de processen. En maakt gebruikers tot fans.

Koppelen

De meeste bedrijven werken met een scala aan verschillende systemen. Voor een helder en betrouwbaar inzicht in uw processen, is het essentieel om deze aan elkaar te koppelen. Dankzij onze API kunnen al uw applicaties met elkaar communiceren. Zo hebt u informatie krijgt over de actuele status van risico’s, prestaties en KPI’s. En weet u zeker dat u niets mist.

Ga aan de slag
met een gratis trial.

Registratie en setup duurt slechts 1 minuut, probeer alle Sensus BPM Designer functies 30 dagen, geen creditcard nodig.


Begin nu!