Samenwerking Datarotonde en Sensus process management

Samenwerking Datarotonde en Sensus process management

Het is nu nog makkelijker geworden om uw procesmanagement te integreren met andere systemen. Dankzij de koppeling van Sensus BPM Online met Datarotonde heeft u direct inzicht in alle data bij uw processen. De integratie op het krachtige platform van Datarotonde levert zowel woningcorporaties als bouwbedrijven een unieke mogelijkheid om efficiënter te werken.

Door verschillende systemen en technologieën te integreren worden processen verrijkt met data en verbindt u verschillende domeinen binnen uw organisatie. Dit zorgt voor een dynamisch procesmanagement, waardoor organisaties gemakkelijker meebewegen met veranderende omstandigheden en in control blijven. Alle informatie is op ieder moment inzichtelijk en up-to-date.

Direct aansluiten via de Datarotonde

Via de Datarotonde worden applicaties van verschillende aanbieders met elkaar verbonden, waardoor samenwerking en integratie met (keten)partners nog gemakkelijker wordt. Aangesloten organisaties zijn gespecialiseerd in diverse domeinen, zoals DMS, huurmutaties, klantcontact, VvE beheer, vastgoeddata en onderhoud. Datarotonde is gespecialiseerd in het ontwikkelen van koppelingen, waardoor organisaties hier zelf geen tijd en energie aan kwijt zijn. Op deze manier kunnen onze klanten op een efficiënte en laagdrempelige manier de koppeling maken met Sensus BPM Online. Zo krijgt u snel meer verrijking, inzicht en flexibiliteit in uw procesmanagement.

Integratie platform

Met Sensus Integrations deelt u kennis en informatie naar Sensus BPM Online vanaf andere applicaties en andersom. Het is een platform waarin andere digitale dienstverleners met domein-specifieke oplossingen Sensus BPM Online veilig kunnen koppelen. Zo wordt de mogelijkheid gecreëerd om de processen van onze klanten te verrijken met relevante informatie uit hun systemen en omgekeerd.

Lees meer >

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief.

Vul hieronder uw e-mailadres in om deze te ontvangen.