klachtenprocessen van Oost west wonen

Samenwerking tussen Sensus process management en CorpoNet: Optimalisatie en Innovatie in de Corporatiesector

Student experience intro

Samenwerking tussen Sensus process management en CorpoNet: Optimalisatie en Innovatie in de Corporatiesector

 

Sensus Process Management neemt met trots zijn rol als kennispartner van CorpoNet, een vooraanstaand netwerk op het gebied van (digitale) architectuur, digitalisering en security van en voor woningcorporaties. Deze samenwerking belooft niet alleen de efficiëntie en effectiviteit van bedrijfsprocessen te versterken, maar biedt ook een platform om expertise en ervaring te delen met diverse organisaties binnen de corporatiesector.

Als kennispartner brengt Sensus diepgaande expertise in procesanalyse, -ontwerp en -verbetering. Met geavanceerde tools en een eigen Sensus-methode kunnen complexe bedrijfsprocessen grondig worden geanalyseerd, geoptimaliseerd en gestroomlijnd. Door nauwe samenwerking met CorpoNet begrijpt Sensus de unieke behoeften en doelstellingen van klanten, wat resulteert in op maat gemaakte oplossingen die echte waarde toevoegen.

De synergie tussen Sensus en CorpoNet stelt organisaties in staat om hun operationele efficiëntie te verhogen en kosten te verlagen. Door gebruik te maken van best practices in procesmanagement en innovatieve benaderingen kunnen organisaties blijven ontwikkelen en verbeteren in een dynamisch zakelijk landschap.CorpoNet is blij met Sensus als kennispartner.

Vanuit CorpoNet

“CorpoNet ziet samenwerken en kennisdelen als de sleutel om innovaties aan te jagen en IT voor woningcorporaties blijvend te ontwikkelen. Standaardisatie speelt hierin een belangrijke rol. De samenwerking met Sensus verbreedt de gezamenlijke kennis over bedrijfsprocessen, wat terug te zien is in referentiearchitectuur CORA en daar profiteert de hele sector van.” Aldus Henk Korevaar, Ambassador en International Liaison van CorpoNet.

De samenwerking tussen Sensus en CorpoNet vormt een krachtig partnerschap dat organisaties in staat stelt om hun processen te optimaliseren en te innoveren, wat leidt tot succes en groei voor alle betrokken partijen.

CorpoNet

CorpoNet is een netwerk op het gebied van Informatisering & Automatisering. Vanuit deze expertise ondersteunen we de corporatiesector bij de uitdagingen op zijn pad: zowel technologisch, als innovatief en duurzaam. 

Het netwerk bestaat uit IT-medewerkers van woningcorporaties. Samen vormen zij een platform om kennis en ervaringen te delen, met als resultaat betere dienstverlening aan de huurders.

Bekijk hier de CorpoNet website!

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om deze te ontvangen.