Een dag ondersteuning van onze BPM specialist

Voucher

Hieronder ziet u enkele mogelijkheden voor het inzetten van uw voucher. Wilt u een andere invulling? Neem gerust contact met ons op.

Ondersteuning van een BPM expert

Bij het aanschaffen van Sensus BPM Online Publisher, ontvangt u jaarlijks een voucher zodat u zonder het aanvragen van extra budget of handtekeningen, de mogelijkheid krijgt om jaarlijks onze BPM-kennis flexibel in te zetten.

Sensus process management is van mening dat het belangrijk is om als BPM expert betrokken te blijven bij de implementatie en borging van het procesmanagement binnen uw organisatie. Daarvoor hebben we een jaarlijkse dag toegevoegd zodat u ondersteuning kunt krijgen van een BPM consultant. De voucher staat symbool voor deze dag ondersteuning en door het gebruik van deze voucher, zijn wij medeverantwoordelijk voor het blijven leven van het procesmanagement van uw organisatie.

Training Sensus process management

U kunt zelf kennismaken met Sensus process management en de bijbehorende software door de gecertificeerde training te volgen. Deze is samengesteld uit online praktische opdrachten gevolgd door een interactieve dag ondersteuning door onze BPM expert. Dit is ook een manier om uw voucher in te zetten.

On-the-job ondersteuning

Heeft u meer behoefte aan een expert op locatie die uw beschreven processen eens onder de loep neemt? Dan kunt u de voucher inzetten voor een dag on-the-job ondersteuning van een van onze BPM experts.

Informatie aanvragen

Vul het formulier in voor meer informatie over onze trainingen of consulting. Wij nemen contact op om uw specifieke wensen en behoeftes te bespreken.

Senior Consultant, Monique van Dodewaard