klachtenprocessen van Oost west wonen

Sensus Connect: Interview met Denise Monkau

Student experience intro

Sensus Connect: Interview met Denise Monkau

 

Wie is Denise Monkau?

“Mijn naam is Denise Monkau. Op dit moment ben ik bezig met mijn master Kunstmatige Intelligentie (AI) en master Cognitieve Neurowetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hiernaast werk ik al bijna twee jaar als freelancer bij Sensus process management in het development team. Binnen Sensus begon ik als support medewerker, maar al snel ben ik opgeklommen naar de functie Project Manager & Support Engineer. Dit houdt in dat ik naast het bijhouden van de helpdesk, ook aan projectbeheerder doe op het gebied van IT.”

 

Hoe ben je bij Sensus process management terechtgekomen?

“Ik had me ingeschreven voor een studenten uitzendbureau. Het uitzendbureau zorgt ervoor dat ik een bijbaan zou vinden, die gerelateerd is aan je huidige studie. Zo kwam Sensus process management uiteindelijk op mijn pad. Ik vond Sensus direct interessant, omdat je echt aan de slag kan gaan met software en programmeren. Dit past ook nog steeds goed bij mijn huidige studie. Ook denk ik dat de AI (Artificial Intelligence) kant van mijn studie interessant kan zijn om de processen te automatiseren.”

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Ik vind de beheerder het leukste. De helpdesk is wel leuk om erachter te komen wat mensen vinden van ons product en wat ze graag in de software willen zien. Maar ik vind het zelf ook leuk om ook echt in de software te zitten en daarmee bezig te zijn. Daarbij vind ik het interessant om samen met mijn collega’s dingen uit te zoeken of te programmeren. Zoals we nu doen met het automation project. “Dat ligt mij gewoon wat meer.”

 

Wat is het meest waardevol dat je geleerd hebt op de werkvloer?

“Vooral het werken in een team heb ik geleerd bij Sensus. Op school heb je ook wel projecten waarbij je samen moet werken, maar dat is toch anders in de praktijk. Hier heb je projecten die over een langere periode gaan, dan is het belangrijk om goed samen te werken. Maar ook bedrijfssfeer en interactie met de klanten. Dat is iets wat je niet op school leert, maar echt als ervaring op doet als je langer bij een bedrijf werkt. “Ook al is het contact vaak online, omdat ik helpdesk doe, ga ik soms mee met de consulting medewerkers om extra duiding te geven van de functionaliteiten in de software.”

 

Wat vind je het leukste om te doen buiten het werken bij Sensus?

“Zelf vind ik gamen erg leuk. Ik heb zelf ook een tijdje games gelivestreamd, toen ik wat meer tijd had. Ik speel dan spellen zoals: Smite, Overwatch & The Sims. Verder vind ik muziek ook heel erg leuk. Ik heb vroeger muziek en gitaarles gehad. En daarbij schreef ik ook mijn eigen liedjes. Op dit moment speel ik alleen nog maar op mijn akoestische gitaar, daar speel ik het liefste rockmuziek op. Ook wil ik nog veel landen in de wereld bekijken zoals: Japan, Australië en Griekenland. Griekse mythologie vind ik heel interessant. Maar ook de cultuur te ervaren door met de mensen in al deze landen in contact te komen, lijkt me heel leuk!”

Sensus Connect

Sensus Connect is de interviewserie van Sensus process management. Alle werknemers hebben hun eigen verhalen over Sensus, maar bekijk ook wat ze in hun vrije tijd bezighoudt!

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om deze te ontvangen.