Marnix Connect

Sensus Connect: Interview met Marnix van der Vlies

Marnix Connect

Sensus Connect: Interview met Marnix van der Vlies

 

Wie is Marnix van der Vlies?

“Mijn naam is Marnix van der Vlies en ik ben nu een jaar werkzaam bij Sensus process management als junior Marketing & Communicatie medewerker.”  Voordat Marnix fulltime bij Sensus begon, was hij student aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en volgde de opleiding Sportmarketing, wat perfect bij zijn interesses aansluit. “Tijdens mijn opleiding heb ik de minor Online Marketing gekozen, omdat ik me hier meer in wilde verdiepen. Hiervan heb ik ontzettend veel geleerd.”

 

Hoe ben je bij Sensus process management terechtgekomen?

“Ik kwam erachter dat ik online marketing en communicatie echt super leuk vond. Toen ik mijn studie had afgerond, wilde ik ook echt een baan vinden waarbij ik marketing en communicatie kon combineren. Ik heb de vacature bij Sensus gevonden en ben vervolgens op gesprek gekomen. Het werd al snel duidelijk dat dit een werkomgeving was waarin ik mezelf kon ontwikkelen, omdat ik hier veel kennis kon vergaren en kon groeien, net zoals het bedrijf groeiende was. Zo ben ik hier terechtgekomen.”

 

Wat is het meest waardevol dat je geleerd hebt op de werkvloer?

“Het meest waardevolle dat ik heb geleerd is dat het belangrijk is dat je durft aan te geven wat jouw mening is. Iedereen heeft goede ideeën binnen het bedrijf en jouw mening telt ook. Bij Sensus hebben we een werksfeer gecreëerd waar iedereen mag zeggen wat hij/zij denkt en waar ook naar wordt geluisterd. Je weet het maar nooit: wellicht is jouw idee wel dé oplossing waarnaar we zoeken.

“Het is voor mij heel belangrijk dat ik het goed kan vinden met mijn collega’s. Ik vind mijn werk leuk en mijn collega’s super gezellig. Er heerst hier gewoon een hele fijne sfeer, waarin ik mij gemotiveerd voel.”

 

Wat vind je het leukste om te doen buiten het werken bij Sensus?

“Ik voetbal drie keer in de week en daarnaast ga ik nog een keer per week hardlopen. Ook vind ik het heel leuk om naar sport te kijken. Vóór mijn baan bij Sensus heb ik ook 5,5 jaar gewerkt als Live Sports Operator. Dat houdt in dat je bij sportwedstrijden live de statistieken bijhoudt. Verder ben ik ook geïnteresseerd in wielrennen en dat volg ik dan ook graag. Dus, ik houd me veel met sport bezig, maar vind het ook heel gezellig om in het weekend met mijn vrienden af te spreken.”

 

Wat zou je nog graag willen doen in je leven?

“Ik zou heel graag nog de marathon lopen. Dat is zeker een doel van mij en als ik nog verder zou kijken dan zou ik het ook heel gaaf vinden om een triatlon te doen. Dát is het ultieme doel, om dat een keer gedaan te hebben.”

“Daarnaast wil ik nog een lange reis van 4 à 5 maanden maken door Centraal- en Zuid-Amerika. Ik leer graag andere culturen kennen en het lijkt me heel bijzonder om naar de andere kant van de wereld te gaan.”

Sensus Connect

Sensus Connect is de interviewserie van Sensus process management. Alle werknemers hebben hun eigen verhalen over Sensus, maar bekijk ook wat ze in hun vrije tijd bezighoudt!

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om deze te ontvangen.