William Header

Sensus Connect: Interview met William Vermeulen

William Header

Sensus Connect: Interview met William Vermeulen

 

Wie is William Vermeulen?

“Mijn naam is William Vermeulen. Op 1 juni in 2023 ben ik begonnen als Business Consultant. Het werken als consultant in de softwarebranche doe ik nu iets meer dan 15 jaar. Hierdoor heb ik in al die jaren al veel ervaring opgedaan als consultant. Naast mijn werk bij Sensus process management ben ik te vinden in het zwembad of buiten om hard te lopen. Dit doe ik vooral om fit te blijven. In het verleden heb ik ook nog gehockeyd, maar dat is helaas al jaren niet meer zo. Wel ga ik om het jaar met mijn oude hockeyteam op ski-vakantie.”

 

Hoe ben je bij Sensus process management terechtgekomen?

“Hoe ik bij Sensus terecht gekomen ben. Dat is wel interessant! Ik had namelijk nog nooit van Sensus gehoord. Bij één van mijn vorige werkgevers werkte ik samen in een team met de huidige CEO van Sensus, Remco Mulder. Via LinkedIn zag ik dat hij nieuwe collega’s zocht en ik was direct enthousiast om invulling te geven aan de functie van Business Consultant. Het leuke hieraan is dat je niet alleen consultant bent, maar ook nog trainingen geeft aan de klanten. Dit zorgt ervoor dat je met veel mensen bij diverse bedrijven spreekt en kennis op doet wie al deze klanten zijn.”

 

Wat is het meest waardevol dat je geleerd hebt op de werkvloer?

“Bij mijn vorige baan had ik vaak de taak om processen uit te tekenen en te modelleren. Om dit te doen gebruikte ik vaak powerpoint. Als een workflow werd aangepast, moest deze hele powerpoint opnieuw gemaakt worden. Op dat moment was ik er niet van bewust dat er een applicatie was om dit gemakkelijk te doen. Totdat ik met Sensus process management in aanraking kwam. Bij Sensus heb ik geleerd dat er tools in de markt zijn, die deze processen op een gemakkelijke manier kunnen vastleggen. Ook heb ik geleerd dat dit gemakkelijk kan in onze eigen Sensus BPM Online tool.”

 

Wat vind je het leukste om te doen buiten het werken bij Sensus?

“Ik heb een gezinsleven. Een vrouw en twee kinderen. Daar ben ik vooral druk mee buiten mijn werk. Ik ga graag mee met mijn zoontje naar zijn voetbalwedstrijden op zaterdagochtend. Daarnaast probeer ik zelf ook nog fit te blijven door iedere week te zwemmen en een keer hard te lopen. Voorheen heb ik ook nog een lange tijd gehockeyd. Dit is jammer genoeg gestopt doordat iedereen uit het team een eigen kant opging en er weinig tijd overbleef voor deze leuke hobby. Wel gaan wij met mijn oude hockeyteam om het jaar skiën. Dat staat dit jaar nog op het programma.”

 

Wat zou je nog graag willen doen in je leven?

“Ik zou ooit nog een keer met mijn gezin naar de Veluwe willen verhuizen. Niet alleen voor de rust, maar ook omdat we er al jarenlang een seizoensplek hebben op een camping. We proberen er zo vaak mogelijk naartoe te gaan als het weer het toelaat. De kinderen vinden het daar ook geweldig. Het is rustiger, er is veel meer ruimte dan in de Randstad en veel bos.”

Sensus Connect

Sensus Connect is de interviewserie van Sensus process management. Alle werknemers hebben hun eigen verhalen over Sensus, maar bekijk ook wat ze in hun vrije tijd bezighoudt!

Wordt ook Business Consultant bij Sensus?

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om deze te ontvangen.