klachtenprocessen van Oost west wonen

Sensus introduceert: De Compare functie!

Snel overzicht in verschillen tussen twee versies met Compare

Student experience intro

Sensus introduceert: De Compare functie!

Snel overzicht in de verschillen tussen twee versies met Compare

Dankzij de nieuwe Compare functie ziet u in de designer- en publicatie omgeving direct wat er is aangepast, toegevoegd of verwijderd. Door de Compare functie te gebruiken, zien medewerkers sneller nieuwe informatie. Verwijderde informatie kan sneller hersteld worden en gewijzigde informatie is makkelijker te begrijpen. Dit biedt uw organisatie een verbeterde communicatie, verhoogde efficiëntie en betere kwaliteit van de processen.

Snel overzicht

De verschillen worden aangegeven in de kleuren blauw, groen en rood. De blauwe kleur geeft aan dat er iets gewijzigd is in het nieuwe proces ten opzichte van het oude proces. Met de groene kleur wordt aangegeven wat er toegevoegd is. In het rood ziet u wat er verwijderd is.

Compare in de Process designer

De gebruiker ziet in de Process designer wie er een aanpassing heeft gedaan en hoe het proces er daarvoor uitzag. Iedere wijziging wordt automatisch opgeslagen op de server. Zo kan er op detailniveau bekeken worden wat deze wijzigingen zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om in de Process designer op naam en datum te zoeken. Op deze manier kunt u snel het juiste opslagmoment terugvinden.

Compare in de Publicatie omgeving

In de publicatie omgeving kunt u snel een selectie maken van versies en deze vergelijken. Dit houdt in dat u in deze omgeving alleen versies kan vergelijken die opgeslagen zijn door de modelleur.

In het onderstaande filmpje leggen collega’s Denise Monkau en Rutger Mortel uit hoe de Compare functie werkt:

Direct aan de slag met Compare functie?

Maak nu gebruik van de nieuwe Compare functie in Sensus BPM Online. Op de helpsite van Sensus process management staat een gedetailleerde uitleg over het gebruik van deze nieuwe feature. Door middel van een eenvoudige uitleg kunt u direct aan de slag met deze functie

Direct aan de slag >

Sensus brengt processen naar de werkvloer!

Alles weten over de Compare functie?