klachtenprocessen van Oost west wonen

Sensus introduceert: Triggers!

Houd collega’s op de hoogte van alle processen met onze nieuwe feature.

Student experience intro

Sensus introduceert: Triggers!

Houd collega’s op de hoogte van alle processen met onze nieuwe feature.

Door gebruik te maken van Triggers in Sensus BPM Online krijgt u nu de mogelijkheid om e-mails, taken en kalender verzoeken te versturen. Het doel van deze nieuwe feature is om processen binnen uw organisatie dichter bij elkaar te brengen. Dit zorgt ervoor dat informatie direct bij de juiste persoon terechtkomt. Vervolgens kunt u een kalender verzoek maken, om de afspraak of taak tijdgebonden te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een systeem trigger te plaatsen.

Vergeet nooit meer een taak! Het is ook mogelijk om reminders in te stellen voor de gemaakte processen. Op deze manier krijgt een collega nogmaals een notificatie voor de e-mail, taak of vergadering die gepland is vanuit Sensus BPM Online.

In het onderstaande filmpje legt collega Denise Monkau uit hoe de triggers werken:

Direct aan de slag met Triggers?

Maak nu gebruik van de nieuwe Triggerfunctie in Sensus BPM Online. Op de helpsite van Sensus process management staat een gedetailleerde uitleg over het gebruik van deze nieuwe feature. Door middel van een eenvoudig stappenplan kunt u direct aan de slag met de verschillende Triggers en worden alle mogelijkheden in detail uitgelegd.

Direct aan de slag >

Sensus brengt processen naar de werkvloer!

Alles weten over de Trigger functie?