Integraties

Sensus Live process views

Integraties

Sensus Live Process Views

Sensus Live process views brengt de processen naar de medewerkers in plaats van medewerkers naar de processen!  Live process views is een livestream publicatie van de gemodelleerde processen in de ICT systemen die de organisatie gebruikt. Deze publicatie techniek zorgt ervoor dat geselecteerde processen getoond kunnen worden in andere systemen, zonder de Sensus BPM Online publicatie omgeving te bezoeken. 

Voordelen van de Live process views:

  • Tijd en geld besparen omdat processen worden verbeterd.
  • Meer betrokkenheid binnen uw organisatie. 
  • Meer kennis over processen 

Ontdek de mogelijkheden, bekijk in onderstaande video de Live process views in actie!

Sensus Live Process Views

Zie Sensus Live process views in actie (40 sec)

Direct aan de slag?

Livestream uw eigen processen zonder programmeerwerk. Het enige wat u nodig heeft is de mogelijkheid om zelf een een URL veld aan uw favoriete applicatie toe te voegen.

Sensus Live proces views kunnen op uw intranet, CRM, ERP systemen en andere omgevingen makkelijk worden gedeeld en aangemaakt. U kunt eenvoudig de juiste code genereren in het controle paneel van de Publisher en in een paar klikken en een specifiek proces uitlichten en delen via de Live process views. Lees op onze Helpsite hoe u een Live process view aanmaakt in de Publisher. 

Beschikbare Live process views

Salesforce & Sensus

Sharepoint & Sensus

Youtrack & Sensus

Interesse?

Veel klanten zijn al volop bezig om deze feature te implementeren in hun eigen ICT systemen. Heeft u vragen? Wij staan klaar om ook u te helpen!

Wilt u de processen naar uw medewerkers brengen via uw eigen ICT systeem? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Hans Haack, Eigenaar Sensus process management