Dashboard

Sensus Spotlight

Haal het maximale uit het Dashboard van Sensus BPM Online

Het Dashboard geeft u toegang tot alle mogelijkheden van Sensus BPM Online. U opent een recent project of maakt gebruik van de andere handige snelkoppelingen.

Het Dashboard is het startpunt van Sensus BPM Online. Met de snelkoppelingen in het dashboard kan u gebruik maken van de functionaliteiten Live process views & Triggers. Ook opent u direct de publisher omgeving en deelt u gemakkelijk processen met de gehele organisatie.

Tot slot vindt u hier diverse voorbeeldprocessen, trainingen, de laatste ontwikkelingen en nieuwe features. Heeft u vragen over de software? U kan vanuit het Dashboard direct een helpdesk aanvraag doen of naar de help website gaan voor meer informatie over het Dashboard of andere functies van Sensus BPM Online.

Bekijk al deze mogelijkheden in de Sensus Spotlight video!

 

Gerelateerde artikelen

Sensus BPM Online: Compare

Sensus BPM Online: Compare

Door de Compare functie te gebruiken, zien medewerkers sneller nieuwe informatie. Verwijderde informatie kan sneller hersteld worden en gewijzigde informatie is makkelijker te begrijpen

Sensus introduceert: Triggers

Sensus introduceert: Triggers

Door gebruik te maken van de Triggers in Sensus BPM Online krijgt u nu de mogelijkheid om e-mails, taken en kalender verzoeken te versturen. Het doel hiervan is om de processen binnen uw organisatie dichter bij elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat informatie direct bij de juiste persoon terechtkomt.