Dashboard

Sensus Spotlight

Haal het maximale uit het Dashboard van Sensus BPM Online

Het Dashboard geeft u toegang tot alle mogelijkheden van Sensus BPM Online. U opent een recent project of maakt gebruik van de andere handige snelkoppelingen.

Het Dashboard is het startpunt van Sensus BPM Online. Met de snelkoppelingen in het dashboard kan u gebruik maken van de functionaliteiten Live process views & Triggers. Ook opent u direct de publisher omgeving en deelt u gemakkelijk processen met de gehele organisatie.

Tot slot vindt u hier diverse voorbeeldprocessen, trainingen, de laatste ontwikkelingen en nieuwe features. Heeft u vragen over de software? U kan vanuit het Dashboard direct een helpdesk aanvraag doen of naar de help website gaan voor meer informatie over het Dashboard of andere functies van Sensus BPM Online.

Bekijk al deze mogelijkheden in de Sensus Spotlight video!

 

Gerelateerde artikelen

Feature update juni 2024

Feature update juni 2024

Wat is er nieuw in Sensus BPM Online vanaf juni 2024? De vijf nieuwe functionaliteiten zorgen ervoor dat Sensus BPM Online persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt. Deze functies zijn ontwikkeld dankzij de input en feedback van onze huidige gebruikers. 

Feature update april 2024

Feature update april 2024

Ontdek meer over de vernieuwde Sensus inlogpagina. Hoewel de inlogpagina voor Sensus applicaties een lichte verandering heeft ondergaan, blijft de functionaliteit ongewijzigd.

Feature update maart 2024

Feature update maart 2024

Dit is de eerste feature update van 2024. In het eerste kwartaal zijn alle developers van Sensus BPM Online aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat de software aansluit, bij de behoeften van de gebruikers.