Versiebeheer

Sensus Spotlight

Maak onderscheid in versies door middel van het versiebeheer

Binnen het versiebeheer in Sensus BPM Online bestaan verschillende versies naast elkaar: de conceptversie, de definitieve versie en één of meerdere oude (tussen-) versies.

Gebruikers hebben toegang tot een gedetailleerde versiegeschiedenis van hun procesmodellen in dit versiebeheer. Dit stelt hen in staat om terug te gaan naar eerdere versies van een procesmodel, wijzigingen te bekijken en te begrijpen wie wat heeft aangepast.

Bekijk de uitleg van het versiebeheer in de Sensus Spotlight video!

Heb je de video bekeken en wil je de verschillende versies uit het versiebeheer direct met elkaar vergelijken? Dit kan door gebruik te maken van de Compare functionaliteit.

Bekijk de video over de functionaliteit Compare.

 

Gerelateerde artikelen

Feature update april 2024

Feature update april 2024

Ontdek meer over de vernieuwde Sensus inlogpagina. Hoewel de inlogpagina voor Sensus applicaties een lichte verandering heeft ondergaan, blijft de functionaliteit ongewijzigd.

Feature update maart 2024

Feature update maart 2024

Dit is de eerste feature update van 2024. In het eerste kwartaal zijn alle developers van Sensus BPM Online aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat de software aansluit, bij de behoeften van de gebruikers.

Sensus BPM Online: Compare

Sensus BPM Online: Compare

Door de Compare functie te gebruiken, zien medewerkers sneller nieuwe informatie. Verwijderde informatie kan sneller hersteld worden en gewijzigde informatie is makkelijker te begrijpen