klachtenprocessen van Oost west wonen

Sensus update

Maart 2024

Student experience intro

Sensus update

Maart 2024

De afgelopen maanden zijn onze developers druk bezig geweest met het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe functionaliteiten in Sensus BPM Online.

Voor alle vragen over nieuwe of huidige functionaliteiten kan u terecht bij onze helpdesk.

In het onderstaande filmpje legt product specialist Rutger Mortel alle nieuwe & verbeterde functionaliteiten uit.

Communication

Allereerst is de huidige commentaarfunctie verbeterd. De beheerpagina van het commentaar is aangepast, waardoor het als beheerder eenvoudiger werken is.

Daarnaast is er gekeken naar de communicatiemogelijkheden binnen Sensus BPM Online. Met de nieuwe communicatiefuncties kunnen eindgebruikers met elkaar communiceren over de processen in Sensus BPM Online. Wanneer gebruikers op elkaar reageren of reageren op een trigger, krijgen gebruikers een e-mail. Ook is er de mogelijkheid om notificaties in te stellen bij de huidige commentaar- en triggerfuncties. Tot slot bieden wij nu de mogelijkheid aan beheerders om centraal informatie te communiceren binnen de publicatie. Dit zorgt ervoort dat gebruikers betrokken blijven bij de processen. Voor meer informatie over de nieuwe Communication functionaliteit gaat u naar onze helpwebsite.

Google Translate

Het is mogelijk om projecten geheel te vertalen in meer dan 100 talen door de nieuwe Google Translate functie. Wilt u meer dan 100.000 tekens vertalen, voeg dan uw API token toe in de portal.

Help Center

Om op een gemakkelijke manier ondersteuning te bieden aan gebruikers van Sensus BPM Online hebben wij een nieuwe helpknop toegevoegd, het “Help Center”. Vanaf dit Help Center is het mogelijk om direct te zoeken op help topics of contact op te nemen met de helpdesk.

Performance verbeteringen

De afgelopen maanden heeft Sensus enkele aanpassingen gedaan, waardoor de laadtijd van de software verminderd is. Wij zijn trots op de uptime van Sensus BPM Online. De uptime is al jarenlang 99,99%.

Uitbereiden Excel import functie

De importeerfunctie vanuit Excel is aangepast. Door deze aanpassing is het mogelijk om een selectie te maken van datavelden die gewenst zijn. Vervolgens kunnen deze datavelden naar eigen keuze ingevuld worden en zijn deze datavelden weer te importeren in Sensus BPM Online.

Meer informatie over onze nieuwe functionaliteiten?

Op de helpsite van Sensus process management staat een gedetailleerde uitleg over het gebruik van deze nieuwe features. Door middel van een eenvoudige uitleg kunt u direct aan de slag met alle functionaliteiten in Sensus BPM Online.

Ga naar onze help website >

Sensus brengt processen naar de werkvloer!

Alles weten over deze release?