klachtenprocessen van Oost west wonen

Succesvol opzetten en implementeren van procesmanagement binnen jouw woningcorporatie

Student experience intro

Succesvol opzetten en implementeren van procesmanagement binnen jouw woningcorporatie

Corporatiegids Live is dit jaar op dinsdag 21 maart en vindt zoals gebruikelijk plaats in Expo Houten. Deze informatieve dag is speciaal voor corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen.

Handig, op één dag meerdere kennissessies van 45 minuten achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie. Om 10:00 geven wij samen met Woningstichting Woonbelang een presentatie over Succesvol opzetten en implementeren van procesmanagement binnen een woningcorporatie.

We vertellen hoe je een succesvolle implementatie start? Welke factoren zorgen ervoor dat procesgericht werken een succes wordt?

Bij veel woningcorporaties is het implementeren en succesvol maken van een procesmanagement traject niet zomaar een vanzelfsprekendheid. In deze sessie leggen wij aan de hand van praktijkvoorbeelden uit, welke succesfactoren hierbij helpen.

Als een corporatie procesgericht werkt, kunnen daarmee ook zaken als Primair systeem, Risicomanagement, Business Intelligence en Workflowmanagement goed en effectief ingericht worden. De mogelijkheden van Sensus BPM Online zijn hiervoor uitermate geschikt.

Ook voor corporaties die wel al succesvol zijn in procesgericht werken, bieden wij bruikbare tips & tricks!

Nick Weismann van woningstichting Woningbelang en Hans Bloemen presenteren deze sessie alle in-en outs om succesvol te zijn met procesmanagement.

Schrijf je via de corporatiegids Live website in voor onze interactieve sessie en laat je inspireren door de aanpak van Woningbelang en Sensus process management.

Mis het niet!

Schrijf je via de corporatiegids Live website in voor onze interactieve sessie en laat je inspireren door de aanpak van Woningbelang en Sensus process management.

Sprekers

Hans Bloemen, Business Consultant   |    Sensus process management

“Na jarenlang bij veel woningcorporaties over de vloer te zijn geweest, weet ik van het reilen en zeilen en de problematiek waar men tegenaan loopt. Al mijn kennis en ervaring is verwerkt in het Procesmodel voor Woningcorporaties, waarin we een algemene procesarchitectuur, gebaseerd op CORA, hebben uitgewerkt. Dit CORA referentiemodel kunt u gebruiken om zelf een start te maken met uw proceshuis en het verder op maat te maken voor uw organisatie! Ook ben ik als proces reviewer betrokken bij het Processenboek van Aedes en CorpoNet, en vertaal ik deze processen naar onze applicatie Sensus BPM Online.”

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om deze te ontvangen.