Sensus BPM Online Prijzen

Sensus BPM Online is onze unieke oplossing voor procesmanagement. Hiermee kunt u processen in uw hele organisatie in kaart brengen, verbeteren en delen.

Sensus BPM Designer

€ 950,- per jaar

Prijs per gebruiker
Inclusief multi-user

Sensus BPM Publisher

€ 4000,- per jaar

Prijs per server
Onbeperkt aantal viewers

Sensus BPM Designer
Gebruiksvriendelijk en efficiënt, dat zijn de sleutelwoorden van Sensus BPM Designer. Gebruik de mogelijkheden van onze intuïtieve onlineapplicatie om uw processen te modelleren zoals u dat wilt. Zelfs in de look & feel van uw organisatie. Met Sensus BPM Designer optimaliseert u uw processen, zodat u uw doelen bereikt! Deze innovatieve applicatie vormt de basis voor het modelleren van processen en het efficiënt samenbrengen van de bijbehorende procesinformatie.

Sensus BPM Publisher
U wilt processen met uw organisatie delen. Met Sensus BPM Publisher gebeurt dat op een gebruiksvriendelijke manier. Uw gepubliceerde processen zien er geweldig uit en ze zijn voor iedereen gemakkelijk te vinden. Een onbeperkt aantal gebruikers in uw organisatie kan de processen vanuit verschillende invalshoeken bekijken doorzoeken en feedback geven in uw op maat gemaakte proces-publicatieomgeving. Iedereen weet wat er aan de hand is!

Sensus BPM Publisher wordt gebruikt in combinatie met minimaal één Sensus BPM Designer-licentie. De Sensus BPM Publisher-licentie is inclusief een ondersteuningsdag.

Geavanceerde mogelijkheden
Wilt u meer? Onze dedicated private server, de API-koppelingen en andere geavanceerde functionaliteiten zijn voor u beschikbaar. Neem contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Ondersteuning van een BPM expert
Bij het aanschaffen van Sensus BPM Online Publisher, ontvangt u jaarlijks een voucher zodat u zonder het aanvragen van extra budget of handtekeningen, de mogelijkheid krijgt om jaarlijks onze BPM-kennis flexibel in te zetten. Meer hier >

 

Contact

Wilt u meer informatie over prijzen en/of mogelijkheden? Neem contact op via het formulier hieronder of bel ons op +31 (0) 88 – 888 7777. Mailen kan ook naar: info@sensus-processmanagement.com